Loading Események

Aikido bemutatót fogunk tartani a hatodik alkalommal, a Budapest XVIII. kerületi Önkormányzat rendezésében megtartásra kerülő Sportízelítő 18  program keretei között. Az év kiemelt sporteseményének ezúttal is a Bókay-kert lesz a helyszíne 2016 szeptember 24-én, szombaton 10 órától.

Idén is szeretettel várjuk az aikido (vagy bármilyen más sport) iránt érdeklődő felnőtteket és gyermekeket, akik szeretnék megismerni a kerület adta lehetőségeket, érdeklődnek az egészséges és sportos életmód iránt. Megbarátkozhattok olyan sportágakkal is, amelyekről eddig csak annyit tudtatok, hogy vannak.

Az idei kínálat: aerobik, AIKIDO, airsoft, asztalitenisz, atlétika, baranta, baseball, birkózás, dance aerobik, dzsúdó, footgolf, futsal, golf, íjászat, jóga, kangoo, kerékpár, kéttusa, kézilabda, kjokusinkaj, korcsolya, korfball, kosárlabda, kung-fu, kutyás sportok, labdarúgás, lövészet, nordic-walking, ökölvívás, öttusa, pilates, ritmikus gimnasztika, röplabda, rúdtánc, sakk, sí, strandlabdarúgás, strandröplabda, szinkronúszás, szumó, tánc, tékvandó, tenisz, természetjárás, thai boksz, tollaslabda, torna, triál, triatlon, úszás, vívás, vízilabda, wado-kai karate, zumba.

Tavaly nagy sikerű aikido bemutatót tartottunk a Nagyszínpadon, ahol nem csak a lelkes közönség, de más küzdősportok gyakorlói is ámulattal nézték a gyakorlatot. Gyerek- és felnőttcsoportunk résztvevői minden tudásszintet képviseltek.

Share This Story, Choose Your Platform!